T'INTERESSA

Cita previa
Donación de Sangre

CERTIFICAT

 

ESPAI SEGUR

                                                                                   

donació

Reunió AP

 

Els equips assistencials d'Atenció Primària del Departament de Salut de Vinaròs han assistit a la reunió del Pla d'Acció convocada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i que ha estat presidida pel conseller Miguel Mínguez i la comissionada per a l'Atenció Primària, Mª José Lloria.
 
Aquest departament compta amb una xarxa de 7 centres de salut, 1 Centre de Salut Ingegrat i 30 consultoris auxiliars.

PREMI COPE CASTELLO

El Departament de Vinaròs rep el premi 2022 Cope Castelló a la Sanitat de la mà de la Universitat Cardenal Herrera pel seu compromís amb l'assistència a la dona i la incorporació de nous protocols hospitalaris en diversos serveis.

 

Recull el guardó Vanessa Jorge, Gerent del Departament

 

BONES PRÀCTIQUES

 
La Conselleria de Sanitat reconeix com a Bona Pràctica clínica en el Sistema Valencià de Salut el Protocol d'atenció multidisciplinar de pacients amb fractura de maluc implantat pel Servei de Traumatologia de l'Hospital Comarcal de Vinaròs, entre d'altres.
 
A l'acte, celebrat al Centre de Salut Pública de València, han acudit les professionals del centre Samantha Santana, Estefanía Beltrán i Susana Sospedra, per recollir el guardó.
 
El protocol consisteix en l'abordatge multidisciplinar dels casos de fractura de maluc de forma coordinada per part de tots els serveis implicats en el seu tractament. L'objectiu és proporcionar al pacient una atenció integral amb les millors garanties de qualitat coordinant tots els procediments hospitalaris.
 
D'aquesta forma, al protocol hi participen els serveis d'Urgències, Medicina Interna, Traumatologia, Anestesiologia, Rehabilitació, Hematologia, Infermeria i l'àrea quirúrgica.
 
 
 
 
31/05/2022

ATENCIÓ PRIMÀRIA SEGURA

Altaveu de megafonia

 Aquests són els punts per una atenció primària segura

No oblides que els equips assistencials de la província estan treballant per tindre cura de la teua salut.
 
Necessitem que col·labores amb cada professional per facilitar l'atenció sanitària.
 
 #sanitatsegura
 

MAPA DEPARTAMENT

DONANTERS

NOTÍCIES

Talleres SINEA

L'Hospital de Vinaròs organitza tallers per a recordar la importància de la declaració #SINEA en casos d'efectes adversos durant l'atenció com a eina de qualitat assistencial i seguretat...

Xelo Garcia, presenta el proyecto Alaifara en las IV Jornadas de responsables de Investigación

Xelo Garcia, enfermera del Centro de Salud de Forcall, presentó el proyecto Alifara en las IV Jornadas de responsables de investigación celebradas el dia 10 de marzo en la UJI.    ...

Dia de la Dona

El Departament de Salut de Vinaròs commemora el Dia de la Dona amb una concentració a l'Hospital Comarcal de Vinaròs  

Presentación del programa PROA

Presentación del Programa de Optimización del Uso de antibióticos en el Salón de actos del Hospital de Vinarós

Dia mundial contra el tabac

LA CONSELLERIA DE SANITAT UNIVERSAL I SALUT PUBLICA INFORMA:   31 de maig, Dia mundial sense tabac La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública reforça les accions...

Jornada de Bones Pràctiques

Un dels projectes que ha aconseguit reconeixement és "Grups STEPPS per a trastorn de la personalitat límit" que ha sigut impulsat per la Unitat de Salut Mental de Vinaròs.  

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ Benvinguts al web institucional del Departament de Salut de Vinaròs, adscrit a la Conselleria de Sanitat...

La província de Castelló dóna la benvinguda a 94 nous residents de Medicina, Farmàcia i Infermeria

    Este colectivo de profesionales inician así su periodo de formación en los hospitales y centros de salud de Atención Primaria       ...