Notícies

NOVA CONSULTA D'IMMUNOLOGIA CLÍNICA

12/04/2024 - NOVA CONSULTA D'IMMUNOLOGIA CLÍNICA

El Departament de Vinaròs amplia la seua cartera de servici amb la creació d'una consulta d'Immunologia Clínica.

Esta consulta començarà sent de caràcter mensual, un dimarts al mes, per a anar valorant segons les necessitats. La consulta la duran a terme dos immunòlegs que es desplaçaran a l'Hospital de Vinaròs des del Departament de Castelló per a facilitar l'assistència als pacients del departament.
 

JORNADA DE PORTES OBERTES PER A FUTURS MIR

21/02/2024 - JORNADA DE PORTES OBERTES PER A FUTURS MIR

El departament de Vinaròs convoca una Jornada de portes obertes per a futurs residents, perquè puguen conéixer de primera mà l'activitat que es realitza en el Departament de Salut. 
En esta sessió, a més de conéixer l'Hospital de Vinaròs en una visita guiada, podran obtindre informació de primera mà dels actuals residents i dels tutors MIR.

Nova consulta monogràfica d'asma.

09/02/2024 - Nova consulta monogràfica d'asma.

El Departament de Salut de Vinaròs augmenta la seua cartera de servicis amb una nova consulta monogràfica d'asma a càrrec del servici de alergologia. Esta consulta millorarà el diagnòstic i tractament dels pacients que patixen esta malaltia.

Els Ports incorpora dues noves estructures sanitaris

07/02/2024 - Els Ports incorpora dues noves estructures sanitaris

La comarca dels Ports acaba de posar en marxa el Consell de Salut de Zona Bàsica i la Taula Intersectorial de Salut. L'estratègia de salut comunitària de la Comunitat Valenciana recomana aquestes estructures per implementar-les a les diferents zones de salut.

 

Area Dona

01/06/2022 - Area Dona

L'Hospital Comarcal de Vinaròs crea un Àrea de la Dona que reuneix en un únic espai assistencial totes les consultes d'atenció a la dona afavorint així una assistència integral i el respecte a la intimitat.

Los tres hospitales de la provincia consolidan el TIPCAS, un sistema referente en el traslado interh

13/07/2020 - Los tres hospitales de la provincia consolidan el TIPCAS, un sistema referente en el traslado interhospitalario de pacientes pediátricos en cuidados intensivos

Los servicios de Pediatría de los hospitales General de Castelló, La Plana de Vila-real y comarcal de Vinaròs, los tres centros hospitalarios públicos de la provincia, trabajan en alianza desde ha seis años para el transporte sanitario de pacientes pediátricos y neonatales que requirieren cuidados intensivos, lo que ha permitido consolidar un sistema pionero en la Comunitat Valenciana y referente en la pediatría nacional: el TIPCAS.

T'Interessa