PRESENTACION/SALUDA

Foto de l'Hospital Comarcal de Vinaròs   

Benvinguts a la web institucional del Departament de Salut de Vinaròs, adscrit a la Conselleria de Sanitat de la Comunitad Valenciana.

Aquest Departament cobreix les necessitats assistencials de les poblacions de les  comarques del  Baix Maestrat i Els Ports, situades al nord de la província de Castelló.

La seua xarxa sanitària està composta per un centre hospitalari, inaugurat l'any 1992 i situat en la ciutat de Vinaròs; un Centre de Salut Integrat, que ofereix Atenció Primària i Atenció Especialitzada i que es troba situat a Benicarló; i altres huit centres de salut d'Atenció Primària, situats en els municipis capçalera de les 8 zones bàsiques, que compten amb unitats de suport i dels quals depenen altres 29 consultoris auxiliars, cobrint així el 100 % dels municipis d'aquestes comarques.


La  Missió del Departament de Salut de Vinaròs és servir a la millora de la salut i el benestar de la població a la qual prestem servei d'una manera sostenible, eficient i continuada, posant en el centre de l'atenció a les persones, especialment a les més vulnerables, persones malaltes,  xiquets, persones majors, dones i persones amb diversitat funcional.

La Visió de les i els professionals que ens trobem en el Departament és la de millorar la salut de la ciutadania de la nostra àrea d'influència sobre la base dels principis d'equitat, sostenibilitat, solidaritat i resposta a nous reptes.

Aquests valors i principis ens guien en el desenvolupament del nostre treball diari,  en contínua renovació, millora dels mitjans tècnics i ampliació de cartera de serveis per a dur a terme no solament la recuperació de la salut sinó també la promoció d'hàbits de vida saludables per a la protecció de la salut de la nostra població i dels visitants que reben les nostres comarques.

Des d'aquesta web es pretén facilitar l'accés i divulgar el coneixement d'aquesta orgullosa labor de tot l'equip humà del Departament de Salut de Vinaròs.

ORGANIGRAMA DEL DEPARTAMENT

 

Gerente: Ana Isabel Teijelo Deiros

Directora mèdica d'atenció primària: Ana Esther Castillejo Orozco

Directora mèdica d'atenció hospitalària: Ana Peraire Ferreres

Director d'infermeria del departament: Javier Ferreres Segarra

Subdirectora d'infermeria del departament: Laura Fernández Barrientos

Directora d'infermeria d'atenció primària: Silvia Lancharés Vallés

Director econòmic del departament: Lluis Gandía Querol

 

MAPA DEL DEPARTAMENT

T'Interessa